yoauto
Друзі, хто останнім часом цікавився пригоном машин з США чи Канади? Я от дивлюсь варіанти і натрапив на кілька цікавих авто з панорамою, причому за дуже приємні гроші. Зараз якраз думаю, чи варто брати авто з таким додатковим оснащенням — з одного боку, панорамний дах виглядає шикарно, салон стає світлішим, відчуття простору зовсім інше. З іншого боку, трохи хвилює питання обслуговування: чи немає проблем із герметичністю, чи не складніше ремонтувати, якщо що.
Переглядав різні компанії, які займаються пригоном, і багато з них пропонують допомогу в підборі саме таких комплектацій. Кажуть, що з Америки можна знайти дуже гідні варіанти без серйозних пошкоджень і з хорошою історією.
Цікаво, чи є тут власники авто з панорамою, які вже експлуатують такі машини хоча б рік-два? Як воно в реальному користуванні? Чи не гріється сильно салон влітку, чи немає зайвих шумів, і чи є взагалі сенс переплачувати за панораму?
Буду вдячний за будь-який досвід, поради або навіть антирекомендації — зараз якраз на етапі вибору і хочу зрозуміти всі нюанси перед тим, як приймати рішення.